Összes oldalmegjelenítés

2011. február 25., péntek

Vége a rabságnak

NA VÉGREMÁÁ


Te úristen nem tudom, hogy bírtam ki!! XD
igazából már hétfőn is fenn lehettem volna, de tanulni kellett... -.-" 
utálom a sulit! -rájöttem
Jah és még bulikat se tudnak szervezni, mert (múlt) pénteken volt egy buli ami enyhén szólva szar volt. Eleve a dalok felét ismertük, és akkor még ők mondták, hogy: "Hangosabban! meg " Nem halljuk a szöveget" " Énekeljetek!" meg hasonló hülyeséget. Basszus, hogy énekeljünk ha egyszer sose hallottuk még a dalt???
Aztán felkapcsolták a lámpákat, mert azt hitték, hogy 6-kor(!!) van vége a bulinak, de aztán kiderült, hogy fél 7-kor(!!) és nem tudták utána már lekapcsolni :S De miért nem? Nem tudom... nem tudják megnyomni a lekapcs gombot??
Na mindegy, jó szar volt.


A két szombaton egy nagyon jó meg egy kicsit uncsi filmet néztünk:
1. -Season fo the witch [Boszorkányvadászat] 
főszereplő :
Nicolas Cage
Nekem tetszett! Egy kicsit félelmetes volt (+16), de nem vészesen.
Sztori: 
Amikor Behman és Felson az évekig tartó háborúzás után hazatérnek, észreveszik hogy szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős. Emiatt arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő veszedelmes, váratlan helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti.
2. -True grit [A félszemű]
főszereplők: 
Jeff Bridges
Hailee Steinfeld
Matt Damon
Ez egy kicsit unalmasabb volt, lassan történtek az események. Egyszerinek azért jó volt. (mondjuk Matt Damon cukkos volt :$ ) XD
Sztori:
A tizennégy éves Mattie Ross apját hidegvérrel lelőtte a gyáva Tom Chaney, és a lány eltökéli, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja a bűnöst. Segítséget kér az iszákos, hamar a fegyveréhez kapó békebírótól, Rooster Cogburntől. Ketten nekivágnak - a férfi tiltakozása ellenére -, hogy levadásszák Chaneyt. Az apja vére azt diktálja Mattie-nak, hogy a bűnözőt az indiánok földjén át is üldözze, és megtalálja őt a LeBouef nevű texasi ranger előtt, aki egy másik férfi meggyilkolása miatt vinné Chaneyt Texasba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése