Összes oldalmegjelenítés

2011. március 2., szerda

Kéne valami izgis...(I am Number 4)

Mostanában olyan hosszúak a napok...
Az első pár óra még úgy ahogy gyorsabb, de utána...
van, hogy már legszívesebben hazamennék a 3. óra után. : P Mondjuk ez szerintem sok gyerekkel megesik... sőt van aki be se akar jönni ;) Én azért bemegyek, jó dolog hülyülni, bár most az egyik legjobb barátnőm beteg, úgyhogy ez így mégiscsak más =/

Na mindegy. Mivel a napjaimról nem tudok túl sokat írni, ezért inkább írok a nemrég látott Negyedik-ről (gyengébbek kedvéért: film) 

Negyedik (vagy A negyedik, nem tudom mindenhol máshogy látom)
[I am Number Four] -
Főszereplők:
Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron

Sztorija:
John Smith (Alex Pettyfer) természetfeletti képességekkel rendelkezik és egy csapat könyörtelen gyilkos van a nyomában, akik általa nem ismert okokból a fejére pályáznak. Smith személyazonosságot vált és testőrével, Henri-vel (Timothy Olyphant) együtt városról városra járnak, hogy elkerüljék a felfedezést. Egy kis Ohio-i városban azonban olyan események történnek, amik gyökeresen megváltoztatják John életét: megismeri élete első szerelmét, új, igen erős képességre tesz szert és rájön, hogy vannak mások is, akik ugyanazon sorsa vannak ítélve, mint ő. Pontosabban voltak, hárman ugyanis már halottak – ő a negyedik… 

Nekem tetszett, bár volt benne pár megmagyarázatlan dolog:
 - a gyilkosokat mogoknak hívják és a történet szerint kiírtották az egész bolygót, és ők 9-en menekültek meg...de, hogy tudtak kiírtani mindenkit, ha ők így ketten elbántak velük???
 - meg a szülei a fiú "védelmezőjére" bíztak egy dobozt, amit csak akkor szabad odaadnia a fiúnak, mikor már itt az idő...de a film végén, mikor hozzákerül nem nyitja ki, így nem tudjuk meg mi volt benne...de akkor mi értelme volt???
 - meg hogy az a gyerek lopja ki a házukból a dobozt, és adja oda a fiúnak, aki az egész filmben az ellensége volt...WTF???
Lehet, hogy csak nekem nem esett le, szóval aki tudja írjon komit nyugodtan, megvitathatjuk... XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése