Összes oldalmegjelenítés

2011. április 16., szombat

Ismeretlen férfi (Unknown)

Ma is Szegeden voltunk és az Ismeretlen férfi c. filmet néztük meg. Fú öcsém rég láttam ilyen jó filmet. Megvolt benne minden, ami egy jó filmbe kell: nyomozás, izgalom, titkok, lövöldözés, autós üldözés. Ez egy tipikusan olyan film, amit nem értesz, amíg nem láttad végig, mert a végén derül ki a legfontosabb dolog (ebben a filmben pl az, hogy végülis ki valójában a hapsi). 


Történet:

Dr. Martin Harrist (Liam Neeson) autóbaleset éri Berlinben (képen). Mire a kórházi ágyban magához tér (4 nap után), megváltozik körülötte a világ. A felesége nem ismeri fel, és egy másik férfi azt állítja, hogy ő dr. Harris. A hatóságok nem hisznek a lábadozó férfinak (egyrészt, mert nem tudja bizonyítani, hogy tényleg ő az akinek mondja magát, hisz a balesetben odalettek a személyes adatai) neki pedig nincs sok ideje magyarázkodni: titokzatos bérgyilkosok vadásznak rá. Amikor az életét menti és a személyazonosságát próbálja visszaszerezni, talál egy szövetségest, aki talán a leggyanúsabb, hiszen látszólag semmi oka sincs, hogy a kétségbeesett férfin segítsen.  Martin gondolkodás nélkül beleveti magát a nyomozásba, miközben saját épelméjűségét, önmagát kérdőjelezi meg. A váratlan események során a doktor egyre közelebb kerül az igazsághoz.

(nem mondom el, hogy mi lett a vége, ha esetleg valaki meg akarja nézni) 
Csak annyit, hogy sose jöttem volna rá, sose tippeltem volna arra, hogy igazából ki a férfi...

Főszereplő: Liam Neeson 
Nagyon jól alakította a kétségbeesett férfit, aki minden erejével arra próbált választ kapni, hogy ki ő és hogy mi történik körülötte. 
A többi szereplőt nem nagyon ismertem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése