Összes oldalmegjelenítés

2011. május 21., szombat

Limitless (Csúcshatás)

Ma ezt a filmet néztük. ------>
Érdekes volt, na meg persze tele volt izgalommal. Egyszerűen mindig történt valami. Amikor végre (majdnem) minden rendben volt a csávó körül, gyilkossággal vádolják, de nem tudja, hogy tényleg ő tette-e, mert a gyógyszer hatására asszem 18 óra kiesett neki. 


A történet:
A sztori lényege, hogy az agyunknak csak a 20%-át használjuk, de van egy gyógyszer, amit ha szedsz, akkor az egészet tudod használni. A gyógyszert eredetileg Eddie azért kapja, mert író és nem jött az ihlet a könyvíráshoz. Egy régi ismerőse adja neki, hogy próbálja ki. Kíváncsiságból beveszi. Nagyon jól érzi magát, mindent meg tud oldani, minden sikerült, megjön az ihlet is. Azonban másnapra a hatása elmúlik, és úgy érzi nem tud koncentrálni rendesen. Elmegy ahhoz, akitől kapta a gyógyszert és kér még, de cserébe elküldi, hogy végezze el egy pár lemaradását. Mire visszaér, a csávó halott. A gyógyszert keresték, de nem mondta meg nekik, ezért megölték.  Eddie megtalálja és elkezdi naponta szedni, a rabja lesz. Ám ez se tart sokáig és kezd kifogyni. A hiányérzet fejfájással kezdődik és a vége halál.  Felkutatja a halott ismerős régi "ügyfeleit", de vagy halottak, vagy betegek.  De közbe sikeres lesz a tőzsdén (gazdag lesz) és ennek híre megy, sok állásajánlatot kap. A gyilkosok rájönnek, hogy nála van az NZT (gyógyszer neve) és megfenyegetik, hogy ha nem adja oda, akkor megölik, így menekülnie kell előlük...




Főszereplő:



Bradley Cooper
Egy nagyon helyes hapsi :D Olyan cuki szerintem! Azok a szemek *-* olyan szép. Jó nem 18 éves, de szerintem a kor nem számít, ha egyszer édös  (L).  Szerepelt a Másnaposokban is (ott is cuki :$) Meg a Nem kellesz eléggé-be és a Valentin-napba is (mondjuk abba a filmbe melyik színész nem szerepel? van vagy 20 főszereplő xd) Amúgy szerintem hamarosan írni fogok a Másnaposok 2-ről is, mert már adják a moziba és tutira megnézzük. :)




A többi szereplő: Robert De Niro, Abbie Cornish

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése